Често задавани въпроси (FAQ)

  Защо да използвам подемни платформи от PLATFORMI.BG?

  Бърз монтаж/демонтаж - 1 ден*.

  Бързо движение по фасадата 10.6м в минута.

  Мобилност на строителните материали, чрез превозването им на борда.

  Прецизност на работещите, чрез позиционирането на платформата на желаното за работа място.

  Сигурност на работещите, поради липсата на "катерене  " по фасадната конструкция, наличие на парапети от 1.5 м. около цялата платформа.

  Мобилни удължения на борда на платформата към фасадата, до 1.5м.

  Товароподемност от 300кг, до 3000кг. (в зависимост от конфигурацията)

  Наличие на 220V, на борда (лесно подготвяне на мазилки и разтвори, лесно дюбелиране)

   

  *важи за една платформа, в зависимост от височината

  Platformi. bg вашият партньор в реализирането на успешния проект

  Разнообразието и ефективността са ключа към реализирането на успешния проект

  Platformi.bg Подемни платформи и хаспели

  Platformi.bg вашият партньор във фасадното строителство и саниране на сгради. В партньорство с италианския производител Electroelsa, Platformi.bg предлага, колонни, въжени подемни платформи и хаспели в помощ на строителните компании. Наборът и наличностите от платформи е предимство с което можем да отговорим на всяко предизивикателство.

  Качествата на подемните платформи са доказани във времето, а именно:
  - Товароподемност от 1800кг до 900кг. - материалите се движат с вас по фасадата. Няма нужда да търсите допълнително решение за издигане на - вода, лепило, изолационни плоскости, инструменти. Всичко това е с вас на работната площадка.
  - Височина до 120м - имате възможности. Нямате ограничения спрямо сградите на територията на България.
  - Скорост на движение до 10.6 м/мин – достатъчно висока скорост с която ще достигне по най-бързия начин до най-високата точка на сградата, без да се уморите.
  - Настройка според профила на сградата - няма място за притеснения, как ще до-стигнете до всички елементи по фасадата. Адаптивните удължения, Ви позволяват да не пропуснете нито сантиметър.
  - Бърз монтаж от един ден за платформа - с размери до 28м дължина и височина до 45м нашият професионален екип може да я изгради за ден.
  - 220V на работната площадка на платформата - работите с електроинструментите си без притеснения и ангажименти. Вие сте независими.
  - Бърз транспорт на работниците до съответното ниво - искате да използвате платформата, като асансьор, не е проблем. Ние ще я изградим и обезопасим така, че да сте максимално продуктивни във вашата работа.

  Подемните платформи от Platformi.bg са отличен заместител на традиционните скелета, като ви дават възможност за по-бърз работен процес. Отличното съотношение наемна цена – производителност е добрата възможност, за всеки един строител да повиши производителността на своя труд.

  Хаспелите - направление на Platformi.bg, за превоз на хора и товари. Отворен тип на кабината и с разнообразие от товароподемности от 400кг до 5000кг. Техническите характеристики на хаспелите позволяват транспорт, както на хора така и на товари. Предлаганите хаспели от Platformi.bg са с задвижване – пиньон – корона, което гарантира голяма товароподемност и сигурност на работа. Наличните хаспели са с височина до 160м., което открива безкрайни възможности за новостроящите се високи сгради в България.

  Друго направление на Platformi.bg са платформите за превоз на хора и товари от асансьорен тип, подходящи за превоз на персонал по новостроящите се високи сгради. С височина до 220 метра дават отлично решение, за бърз превоз на персонал до високите работни площадки. Товароподемност от 1500кг, позволяват издигането на голям брой персонал наведнъж.

  Направление - въжени подемни платформи - StarLift едно от най-гъвкавите решения при санирането на сгради и фасадно строителство. Въжена подемна платформа е лека и приносима в един обикновен бордови автомобил. Лесното сглобяване и гъвкавост, дават отлично предимство на всяка строителна компания. С дължина на работния кош до 10м и височина до 40 метра, вие имате възможността да покриете 400кв.м. фасадна площ с най-ниска инвестиция. На цена от 25 000 лв с ДДС (с височина до 40м), вие получавате най-лесния и бърз начин за работа по вертикала. Максимална височина до 150м - имате още една възможност да повишите вашата продуктивност на обекта.

   

  Какви са възможностите и предимствата на Platformi.bg

  Продажба и отдаване под наем на платформи Electroelsa и Starlift

  Подемните платформи Electroelsa и Starlift, предлагани от Platformi.bg, са отлично решение за фасадно строителство и реновиране. Гъвкавост, стабилност, адаптивност, това предлагат подемните платформи от Platformi.bg. Чрез покупка или наем имате възможността да извършите вашата работа с нужния професионализъм и в кратки срокове. Техническите характеристики на подемните платформи позволяват да постигнете височина до 120m и максимална дължина на платформата до 28m.

  Platformi.bg предлагат и решение с въжени платформи Starlift с възможност за максимална височина до 150m и максимална дължина на въжената платформа до 10m. Предоставяните възможности спестяват време и средства на строителните компании. Предимствата на подемните платформи са безспорни чрез скоростта на движение и своята товароподемност. Скорост на движение до 10.6м/мин и товароподемност спрямо дължината на платформата от 300кг до 2500кг.

  Подемните платформи може да се използват и като работна площадка, на която да качите материалите за работа - лепило, вода, електроинтсрументи, всичко това качвате на платформата и работите без да прекъсвате процеса. Подемните платформи може да използвате и за монтаж на дограма и окачени фасади, за реновиране на сгради по програма енергийна ефективност. С височината си до 120 метра и своята гъвкавост чрез адаптируемите удължителни панели подемната платформа позволява адаптиране спрямо профила на сградата. Предлаганите от Platformi.bg подемни платформи са сигурно и оптимално решение при саниране на блокове по програмата за енергийна ефективност. Предимство е и бързият им монтаж. Платформа с височина 56 метра и широчина 28 метра се изгражда в рамките на 12 работни часа. С платформа с тези размери покривате над 1500 кв.м. фасадна площ. На работната площадка на платформата имате и достъп до 220V ток, така че разбъркването на материала става директно на нужната височина.

  Подемните платформи биват едноколонни с диапазон на дължина от 3m до 8.75m и двуколонни подемни платформи с диапазон на дължина от 10m до 28m. Подемните платформи се захранват с трифазен ток. Безопасни, надеждни, гъвкави, тe са oтлично решение за всеки проект. За повече информация посетете сайта на Platformi.bg.

  С Platformi.bg eфективността e на първо място

  Продажба и отдаване под наем на строителни подемни платформи

  Продажба и отдаване под наем на строителни подемни платформи

  Platformi.bg е компания, създадена да отговори на нуждите на пазара за фасадно строителство чрез работните подемни платформи Electroelsa и Starlift, отличен заместител на традиционните фасадни скелета. Работните платформи позволяват оптимизиране и планиране на времето за работа и на разходите за фасадни инсталации. Платформите намират успешно приложение при изграждане и реновиране на фасади; изолиране на стени поставяне на мазилки; подмяна на врати и прозорци; изграждане и ремонт на покриви; строителство и ремонт на кораби; промишлени обекти; изграждане и ремонт на комини и виадукти. Ето и предимствата пред фасадните скелета: Икономическа ефективност в резултат на - максимално кратко време за монтаж/демонтаж; голям капацитет на натоварване до 3000кг; най-ниска цена на покрита площ; възможност за независимо захранване. Сигурност - платформите имат CE сертификат; напълно безопасно, всички защити, автоматично спускане при спиране на двигателите; здраво захващане на платформите. Гъвкавост, благодарение на - скорост на повдигане и сваляне 10.6м/мин; адаптиране на платформата по профила на фасадата; възможност за дължина на платформата от 3 до 28 метра и височина до 120 метра. В момента активно се работи по програмата за енергийна ефективност, където нагласата е да се използва скеле, което е нелош формат, но при по-високите блокове оказва влияние върху времето за изграждане и монтаж. За разлика от скелетата, платформата се изгражда в пъти по-бързо. Една платформа с височина около 50-60m и широчина 20m се изгражда в рамките на ден, докато едно скеле с подобни размери – значително по-бавно. Така платформите спестяват доста разходи от гледна точка на заплати и време, както и заради това, че имат товароподемност до 3000кг. /при двуколонните подемни платформи с дължина до 28m/ и до 1500кг. /при едноколонните с дължина до 8,5m/. Освен това има възможност всички материали, които се използват по време на санирането или изграждането на фасадата, да бъдат качени на платформата. Спестяват се време и ресурс. За повече информация посетете сайта на компанията.

  В Platformi.bg девизът е Ефективност, ефективност, ефективност!

  Продажба и отдаване под наем на строителни подемни платформи

  Продажба и отдаване под наем на строителни подемни платформи

   

  23.02.2018

  Сезонът за саниране и изграждане на фасади започва. За оптимизиране на работния процес може да се доверите на услугите, които Platformi.bg предлага - подемни платформи и хаспели под наем. В последните години компанията е реализирала над 25 проекта с професионализъм и коректност. Platformi.bg е ексклузивен представител на работните подемни платформи Electroelsa и Starlift. Платформите са отличен заместител на традиционните фасадни скелета. Работните платформи позволяват оптимизиране и планиране на времето за работа и на разходите за фасадни инсталации. Подемните платформи са гъвкаво решение в работата по фасадите. Със скорост от 10.6м/мин на повдигане и сваляне, разширяване на платформата по профила на фасадата, възможността за дължина на платформата от 6 до 28 метра и височина до 150 метра. За разлика от скелетата, платформата се изгражда в пъти по-бързо. Една платформа с височина около 50-60m и широчина 20m се изгражда в рамките на ден, докато едно скеле с подобни размери - от три до четири дни. Така платформите спестяват доста разходи от гледна точка на заплати и време, както и заради това, че имат товароподемност до 3 т. /при двуколонните подемни платформи с дължина до 28m/ и 1,5 т. /при едноколонните с дължина до 8,5m/. Освен това има възможност всички материали, които се използват по време на работата или изграждането на фасадата, да бъдат качени на платформата. Спестяват се време и ресурс.

  Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
  неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас