Хаспел под наем за асансьорна шахта 300кг.

Направете запитване

Хаспел под наем за асансьорна шахта 300кг. – съоръжение с товароподемност до 300кг. Размер на коша дължина 1400мм и широчина 800мм. Скорост на движение до 20м/мин. Захранващо напрежение – монофазен. Подходящ за превоз на товари. Подходящ за асансьорна шахта с размери широчина 1500мм Х дълбочина 1700мм. Отлично техническо състояние.

Вземи строителен подемник Geda 300Z/ZG под наем и повиши своята ефективност в транспорта на материалите на строителния обект.

Хаспел под наем за асансьорна шахта 300кг. – Geda 300Z е здраво и надеждно съоръжение за изграждане на скелета, превоз на инструменти и строителни материали. Geda 300Z е компактен и ефективен за транспортьор с лесен и бърз монтаж. С алуминиевите си мачти Geda 300Z е предвидена да се сглобява от един човек. Удобната товаро-разтоварна рампа осигурява удобен достъп до платформата, която е с товароподемност до 300 кг. Работния кош на Geda 300Z се върти на 90 градуса. Позволява безопасен преход и удобно товарене и разтоварване перпендикулярно на сградата. Строителният подемник Geda 300Z е  едно от най-популярните подемни съоръжения по малките строителни обект. Популярността му се дължи на неговата гъвкавост. С опционалното специализирано ремарке за превоз на строителният подемник, то Geda 300Z е лесно за транспортиране. Закачвате ремаркето за вашия бус, качвате колоните в буса и пътувате към обекта.Бързо, лесно и продуктивно!!!

Направете запитване

Свържете се с нас

Направете запитване за наш продукт