Подемник за инвалиди PLM Lift 15м.

Направете запитване

Подемник за инвалиди PLM Lift е с максимална височина на повдигане до 14.99м. за външен монтаж със самоносеща конструкция. Платформата за инвалиди се предлага с монофазен или трифазен електродвигател, като е подходяща за всеки дом, хотел, офис сграда. Подемникът за инвалиди PLM Lift има скорост на повдигане до 0,15м/сек. и максимална височина до 1499см. Платформата за инвалиди PLM Lift е решение, което дава достъпност на всеки един човек в неравностойно положение. С максимална товароподемност до 315кг./400кг., е решение за всяка индивидуална нужда.

Подемник за инвалиди PLM Lift е подемник със съвременен дизайн, и материали. Компактен и ефективен, подемникът за хора в неравностойно положение предлага комфорта и помощта от което се нуждаете. За дома, за офиса, за новострояща се сграда, решението е платформа за инвалиди PLM Lift.

С платформата за инвалиди, давате достъп на хората в неравностойно положение, които са част обществото ни. Подемникът за инвалиди отговаря на Директива 2006/42/EC.

Направете запитване

Свържете се с нас

Направете запитване за наш продукт