Въжени висящи работни платформи – гр. Тервел

Въжени висящи работни платформи - гр. Тервел

Въжени висящи работни платформи – гр. Тервел, бяха използвани за саниране на 8 етажен блок през м. Юли 2016г. Проектът с използването на окачени работни платформи в гр. Тервел, бе реализиран с 3 броя съоръжения. Едновременната работа и по трите фасади спести време и средств на изпълнителя на проекта. Времето за монтаж на 3-те кабелни платформи бе за един работен ден. С въжените лщлки, едновременно се работи по предна фасада, задна фасада и калкан. Време за изпълнение на този жилище блок състоящ от 5 дхода и височинна от 24 м. бе 60 календарни дни.

Окачените работни платформи са гъвкаво решение за бързо изпълнение на проекти. Времето за сглобяване на една кабелна платфрома е 4 часа. Кабелната платформа е подходяща както за саниране на сгради така и за монтиране на фасади, миене на стъкла, ремонт на коминни тела на индустриални производства. С употребата на въжени висящи платформи, вие сте гъвкави бързи, като всичко това ви спестява човекочасове. И най-важното: в разглобен вид въжената платформа е подходяща за превоз с вашия работен бус или двуосно ремарке.

Платформи БГ ООД, един от лидерите в отдаването под наем на подемни платформи / мачтови подемници, строителни подемници / хаспели и строителни асансьори. Платформи БГ ООД е официален представител на следните прозводители: Electroelsa, Jaso, Geda, Boecker, Bumpa, Torgar, Stiltz. Платформи БГ ООД проектира и изработва строителни и индустриални подемници / хаспели за асансьорни шахти спрямо индивидуалните изисквания на клиента.

Ако искаш информация и за твоя проект ни се обади на 00359877360060 .