• Кабелна платформа Star Lift SL10

  Кабелна платформа Star Lift SL10

  виж

 • Едноколонна подемна палтформа Electroelsa EP 3125

  Едноколонна подемна палтформа Electroelsa EP 3125

  виж

 • Двуколонна подемна платформа Electroelsa EP 3125

  Двуколонна подемна платформа Electroelsa EP 3125

  виж

 • Хаспел Electroelsa EHPM 1200

  Хаспел Electroelsa EHPM 1200

  виж

 • Хаспел Electroelsa Elsa PM-M20

  Хаспел Electroelsa Elsa PM-M20
  Ново

  виж

 • Референция Килтекс

  Референция Килтекс

  виж

 • Проект Автомагистрала Хемус

  Проект Автомагистрала Хемус

  виж

 • Проект гр. Варна - 16 етажа с едно преместване

  Проект гр. Варна - 16 етажа с едно преместване

  виж

 • Проект гр. Стара Загора - 12 етажа с едно преместване

  Проект гр. Стара Загора - 12 етажа с едно преместване

  виж

 • Проект гр. Бургас - 18 етажен блок/56 метра

  Проект гр. Бургас - 18 етажен блок/56 метра

  виж

 • Проект гр. Пловдив - 15 етажа с едно преместване

  Проект гр. Пловдив - 15 етажа с едно преместване

  виж

 • Проект язовир Студена

  Проект язовир Студена

  виж

 • Референция Интерхолд

  Референция Интерхолд

  виж

 • Проект гр. Русе 15 етажен блок/45метра

  Проект гр. Русе 15 етажен блок/45метра

  виж

 • Платформа за превоз на хора и товари затворен тип De Jong HP200S - 2015г.

  Платформа за превоз на хора и товари затворен тип De Jong HP200S - 2015г.
  53 999,00 лв.

  виж