За нас

Лого на Платформи БГ

Platformi.bg е компания, предлагаща доставка, монтаж и поддръжка на платформени съоръжения – строителни подемни платформи, строителни хаспели и кабелни платформи. Целта на компанията е навременно и професионално да предоставя голямо разнообразие от качествени платформени съоръжения, в отговор на нуждите на Вашите проекти. 

Основната дейност на нашата компания е предлагане на оборудване от италианската марка Electroelsa – световен лидер в производството на платформени съоръжения. Широката гама от модели, доставяни на 5 континента, са атестат за високото качество на изработка и работа на съоръженията от Electroelsa.

Мисията на нашата компания е да удовлетвори нуждите от професионално подемно оборудване на клиента. За целта ние намираме и предлагаме оптимално решение на базата на натрупания опит, предоставено от нашия екип от професионалисти. Вашето запитване ще получи достоверна техническа информация, любезно отношение и навременно решение на поставените въпроси, свързани с Вашия проект.

Изчерпателна информация за дейността ни можете да намерите на www.platformi.bg. Там можете да прегледате каталога за изпълнените от нас проекти, както и информация за предлаганите възможности за наемане или закупуване на подемни съоръжения.

Platformi.bg – Работа на високо ниво!!!