Често задавани въпроси

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-долу, ще се радваме да се свържете с нас.

Защо да работя съвместно с PLATFORMI.BG?

 • Бърз монтаж/демонтаж – 1 ден*.
 • Бързо движение по фасадата 10.6м в минута.
 • Мобилност на строителните материали, чрез превозването им на борда.
 • Прецизност на работещите, чрез позиционирането на платформата на желаното за работа място.
 • Сигурност на работещите, поради липсата на “катерене  ” по фасадната конструкция, наличие на парапети от 1.5 м. около цялата платформа.
 • Мобилни удължения на борда на платформата към фасадата, до 1.5м.
 • Товароподемност от 300кг, до 3000кг. (в зависимост от конфигурацията)
 • Наличие на 220V, на борда (лесно подготвяне на мазилки и разтвори, лесно дюбелиране).

*важи за една платформа, в зависимост от височината.

Platformi. bg ,вашият партньор в реализирането на успешния проект.

Разнообразието и ефективността са ключа към реализирането на успешния проект

Platformi.bg вашият партньор във фасадното строителство и саниране на сгради. В партньорство с италианския производител Electroelsa, Platformi.bg предлага, колонни, въжени подемни платформи и хаспели в помощ на строителните компании. Наборът и наличностите от платформи е предимство с което можем да отговорим на всяко предизивикателство.

Качествата на подемните платформи са доказани във времето, а именно:

  • Товароподемност от 1800кг до 900кг. – материалите се движат с вас по фасадата. Няма нужда да търсите допълнително решение за издигане на – вода, лепило, изолационни плоскости, инструменти. Всичко това е с вас на работната площадка.
  • Височина до 120м – имате възможности. Нямате ограничения спрямо сградите на територията на България.
  • Скорост на движение до 10.6 м/мин – достатъчно висока скорост с която ще достигне по най-бързия начин до най-високата точка на сградата, без да се уморите.
  • Настройка според профила на сградата – няма място за притеснения, как ще до-стигнете до всички елементи по фасадата. Адаптивните удължения, Ви позволяват да не пропуснете нито сантиметър.
  • Бърз монтаж от един ден за платформа – с размери до 28м дължина и височина до 45м нашият професионален екип може да я изгради за ден.
  • 220V на работната площадка на платформата – работите с електроинструментите си без притеснения и ангажименти. Вие сте независими.
  • Бърз транспорт на работниците до съответното ниво – искате да използвате платформата, като асансьор, не е проблем. Ние ще я изградим и обезопасим така, че да сте максимално продуктивни във вашата работа.

Какви са възможностите и предимствата на Platformi.bg

Продажба и отдаване под наем на платформи Electroelsa и Starlift

Подемните платформи Electroelsa и Starlift, предлагани от Platformi.bg, са отлично решение за фасадно строителство и реновиране. Гъвкавост, стабилност, адаптивност, това предлагат подемните платформи от Platformi.bg. Чрез покупка или наем имате възможността да извършите вашата работа с нужния професионализъм и в кратки срокове. Техническите характеристики на подемните платформи позволяват да постигнете височина до 120m и максимална дължина на платформата до 28m.

Строителни подемници под наем!

Platformi.bg предлагат и решение с въжени платформи Starlift с възможност за максимална височина до 150m и максимална дължина на въжената платформа до 10m. Предоставяните възможности спестяват време и средства на строителните компании. Предимствата на подемните платформи са безспорни чрез скоростта на движение и своята товароподемност. Скорост на движение до 10.6м/мин и товароподемност спрямо дължината на платформата от 300кг до 2500кг.

Подемните платформи може да се използват и като работна площадка, на която да качите материалите за работа – лепило, вода, електроинтсрументи, всичко това качвате на платформата и работите без да прекъсвате процеса. Подемните платформи може да използвате и за монтаж на дограма и окачени фасади, за реновиране на сгради по програма енергийна ефективност. С височината си до 120 метра и своята гъвкавост чрез адаптируемите удължителни панели подемната платформа позволява адаптиране спрямо профила на сградата. Предлаганите от Platformi.bg подемни платформи са сигурно и оптимално решение при саниране на блокове по програмата за енергийна ефективност. Предимство е и бързият им монтаж. Платформа с височина 56 метра и широчина 28 метра се изгражда в рамките на 12 работни часа. С платформа с тези размери покривате над 1500 кв.м. фасадна площ. На работната площадка на платформата имате и достъп до 220V ток, така че разбъркването на материала става директно на нужната височина.

Подемните платформи биват едноколонни с диапазон на дължина от 3m до 8.75m и двуколонни подемни платформи с диапазон на дължина от 10m до 28m. Подемните платформи се захранват с трифазен ток. Безопасни, надеждни, гъвкави, тe са oтлично решение за всеки проект. За повече информация посетете сайта на Platformi.bg.

С Platformi.bg eфективността e на първо място

Продажба и отдаване под наем на строителни подемни платформи
Platformi.bg е компания, създадена да отговори на нуждите на пазара за фасадно строителство чрез работните подемни платформи Electroelsa и Starlift, отличен заместител на традиционните фасадни скелета. Работните платформи позволяват оптимизиране и планиране на времето за работа и на разходите за фасадни инсталации. Платформите намират успешно приложение при изграждане и реновиране на фасади; изолиране на стени поставяне на мазилки; подмяна на врати и прозорци; изграждане и ремонт на покриви; строителство и ремонт на кораби; промишлени обекти; изграждане и ремонт на комини и виадукти. Ето и предимствата пред фасадните скелета: Икономическа ефективност в резултат на – максимално кратко време за монтаж/демонтаж; голям капацитет на натоварване до 3000кг; най-ниска цена на покрита площ; възможност за независимо захранване. Сигурност – платформите имат CE сертификат; напълно безопасно, всички защити, автоматично спускане при спиране на двигателите; здраво захващане на платформите. Гъвкавост, благодарение на – скорост на повдигане и сваляне 10.6м/мин; адаптиране на платформата по профила на фасадата; възможност за дължина на платформата от 3 до 28 метра и височина до 120 метра. В момента активно се работи по програмата за енергийна ефективност, където нагласата е да се използва скеле, което е нелош формат, но при по-високите блокове оказва влияние върху времето за изграждане и монтаж. За разлика от скелетата, платформата се изгражда в пъти по-бързо. Една платформа с височина около 50-60m и широчина 20m се изгражда в рамките на ден, докато едно скеле с подобни размери – значително по-бавно. Така платформите спестяват доста разходи от гледна точка на заплати и време, както и заради това, че имат товароподемност до 3000кг. /при двуколонните подемни платформи с дължина до 28m/ и до 1500кг. /при едноколонните с дължина до 8,5m/. Освен това има възможност всички материали, които се използват по време на санирането или изграждането на фасадата, да бъдат качени на платформата. Спестяват се време и ресурс. За повече информация посетете сайта на компанията.
 

В Platformi.bg девизът е Ефективност, ефективност, ефективност!

Продажба и отдаване под наем на строителни подемни платформи

Сезонът за саниране и изграждане на фасади започва. За оптимизиране на работния процес може да се доверите на услугите, които Platformi.bg предлага – подемни платформи и хаспели под наем. В последните години компанията е реализирала над 25 проекта с професионализъм и коректност. Platformi.bg е ексклузивен представител на работните подемни платформи Electroelsa и Starlift. Платформите са отличен заместител на традиционните фасадни скелета. Работните платформи позволяват оптимизиране и планиране на времето за работа и на разходите за фасадни инсталации. Подемните платформи са гъвкаво решение в работата по фасадите. Със скорост от 10.6м/мин на повдигане и сваляне, разширяване на платформата по профила на фасадата, възможността за дължина на платформата от 6 до 28 метра и височина до 150 метра. За разлика от скелетата, платформата се изгражда в пъти по-бързо. Една платформа с височина около 50-60m и широчина 20m се изгражда в рамките на ден, докато едно скеле с подобни размери – от три до четири дни. Така платформите спестяват доста разходи от гледна точка на заплати и време, както и заради това, че имат товароподемност до 3 т. /при двуколонните подемни платформи с дължина до 28m/ и 1,5 т. /при едноколонните с дължина до 8,5m/. Освен това има възможност всички материали, които се използват по време на работата или изграждането на фасадата, да бъдат качени на платформата. Спестяват се време и ресурс.