Строителни подемници под наем

Geda 2тона под наем

Строителни подемници под наем в обект в град София. Платформи БГ ООД предоставихме под наем строителни подемници под наем на строителен обект в град София. Строителните подемници са с товароподемност до 1500кг. и ще спомогнат, за превоза на материали за довършителните дейности на строителния обект. Със своята всеобхватност и гъвкавост в работните процеси, вертикалният транспорт на обекта, спестява изключително много време и ресурс.

Строителен подемник Geda под наем.

Строителните подемници осигуряват вертикалният транспорт, като частично отменят работата на кулокрана на обекта. Традиционно, на с един строителен обект, най-използваната механизация е кулокрана, който в някой случаи се ползва по график. За да избегнем графика и 12-часовото натоварване на кулокрана, идват на помощ строителните подемници. Строителните подемници се предлагат с различна товароподемност от 300кг до 5000кг., спрямо нуждите които имате. Масово използваните строителни подемници с товароподемност 1000кг, 1500кг, 2000кг.

Хаспел 2000кг. под наем.

Строителните подемници или наречени още хаспели се предлагат за превоз на товари и за хора и товари. Предимството да имате на обекта вертикален транспорт от строителни подемници е спестяването на време за доставка на материалите на съответния етаж, което повишава производителността на обекта и намалява срока за изпълнение. Това дали ще бъде с външен монтаж или в асансьорна шахта, строителният подемник е вашият помощник в ежедневните работни процеси. Строителни подемници под наем от Платформи БГ ООД.

Хаспели и строителни подемници под наем.

Платформи БГ ООД е специализирана в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarparkLift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари. С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” За да ви е лесно”!