Строителен подемник под наем 1500кг.

Направете запитване

Строителен подемик под наем 1500кг., е професионална решение за превоз на товари с товароподемност до 1500кг и скорост на движение до 25м/мин. Хаспелът Jaso GM1500 ви дава гъвкавост. С товароподемност от 1500кг., хаспелът Jaso GM1500 отговаря на всички изисквания на съвременните строителни площадки и пристигащите палетизирани материали. Хаспелът Jaso GM1500 има възможност за товарене/разтоварване от три страни така, че максимално да отговори на нуждите на строителния обект.

Строителен подемник под наем1500кг. се предлага с два размера на работния кош – . Предимството на хаспелът Jaso GM1500 е, че е дин от малкото на пазара с настройка на етажа от партера. При монтажа на съоръжението, монтажният екип настройва етажите така, че да зададете необходимата спирка и кошът, сам ще стигне до желната от вас височина. Тази настройка, помага на оператора да извършва своята работа безопасно от партерния етаж и в същото време ефективно. Строителният подемник Jaso GM1500 се движи със скорост 25м/мин.

Вземи под наем строителен подемник Jaso GM1500 и свърши своята работа бързо и ефективно. Спести време и ресурс в ежедневните работни процеси.

Обади ни се!

Направете запитване

Свържете се с нас

Направете запитване за наш продукт