Аксесоари за строителен подемник Böcker

Направете запитване

Аксесоари за строителен подемник Boecker

Аксесоари за строителен подемник Boecker. Аксесоарите, които се предлагат към наклонените строителни подемници Boecker ви дават универсалност. Вие, адаптирате строителния подемник за всяка една задача. Дали ще качвате насипни товари, чували с лепило, керемиди, соларни панели, листове гипскартон, баки с боя, инструменти или ще разтоварвате керемиди от покрива, боклуци от обекта, стара мазилка или каквото и да е, то прикачните устройства са адаптирани за всякакви оперативни дейности. Универсалността е ключовото за строителните подемници Boecker.

Строителни подемници Boecker

Аксесоари за строителен подемник Boecker са разнообразието, което ти дава възможности за още по-голяма продуктивност. Прикачните устройства за строителните подемници са следните:

  1. Универсален работен кош с размери 60x35x85см.
  2. Универсален работен кош с размери 70x44x70см.
  3. Универсален работен кош с размери 110x40x70см.
  4. Работна платформа с регулиране на ъгъла и отварящи се капаци от 3 страни 60x85x35см.
  5. Работна платформа за листове гипскартон 90x15x220см.
  6. Работна платформа за соларни панели.
  7. Саморазтоварваща се работна кофа за насипни товари 80 л.
  8. Ъглов модул от 20о до 45о.

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари. С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Направете запитване

Свържете се с нас

Направете запитване за наш продукт