Доставка мобилен кран Liebherr LTM 1100-5.2

За нуждите на свой клиент Платформи БГ ООД достави мобилен кран Liebherr LTM 1100-5.2/2017г. Мобилният кран е произведен 2017г., и към момента на предаване бе на 32671км, 1273моточаса на шасито и 3521моточаса на надстройката. Преди да бъде натоварен за доставка, мобилният кран премина инспекция и техническо обслужване в базата на Liebherr в град Oberhausen, Германия, като машината бе подготвена за доставка директно на обекта на клиента. За да гарантираме качеството на мобилният кран, първо посетихме сервизната база на Liebherr, където инспектирахме машината, обсъдихме със сервизния инженер проблемите, които забелязахме и определихме реда на тяхното отстраняване, както и техническото обслужване, което е необходимо така, че машината да е в перфектно техническо състояние и готова за работа веднага след доставка до обекта на клиента.

Мобилният кран бе доставен пълния набор от TUV сертификати, валидни до 05.2022г. като и с цялата си документация тежаща 34кг., и обем от 16 600страници.

Доставката извършихме в рамките на 45 календарни дни.

Ако и вие искате безупречна доставка на специализирано оборудване, подходящо за лизинговане, свържете се с нас на email: sales@platformi.bg .