Домашен асансьор за вътрешен монтаж Duo ThruCar

Направете запитване

Проходен домашен асансьор

Домашен асансьор за вътрешен монтаж Duo ThruCar позволява на потребителите да влизат и излизат от двете страни на асансьора. Това става възможно благодарение на уникалната двойна релсова технология на домашния асансьор Duo ThruCar. Няма друг домашен асансьор от този вид на пазара, който може да има конфигурация с двоен вход/изход. Той предлага всички същите функции като домашния асансьор Duo Classic.

Домашен асансьор с две врати

Домашен асансьор за вътрешен монтаж Duo ThruCar е оборудван с LED осветление, което е активно, само когато се използва асансьора. Както и другите модели от серията домашни асансьори DUO, моделът ThruCar е оборудван с всички съвременни системи за защита. Домашният асансьор има система против претоварване, система за сканиране за препятствия под движещия се асансьор. Домашният асансьор си има собствен ключ, който дава възможност на потребителя да заключва съоръжението, за да не се ползва безразборно.

Асансьор за дома

Домашните асансьори от серията DUO – Duo Classic, Duo+, ThruCar са оборудвани с всички защитни системи, предотвратяващи всички опасности за ползвателите. Вратата на домашния асансьор е прозрачна и с височина 120см. По този начин избягваме чувството на клаустрофобия, когато се возите към желания от вас етаж. Системата от резервно захранване, гарантира, че вие, винаги сте подсигурени и в безопасност, независимо от външни фактори. И за още по-голяма безопасност, в кабината на домашните асансьори има оборудван телефон за спешни случаи, чрез който, вие имате връзка към външния свят.

Цена: Съоръжението е на цена около 21 500€ без ДДС, с включени доставка и монтаж.

Товароподемностдо 170кг. – до двама потребители
Максимална височина на движениедо 4.5м
Захранващо напрежение230V
Скорост на движение15см/сек.
УправлениеЛокално и дистанционно

Направете запитване

Свържете се с нас

Направете запитване за наш продукт