Домашен асансьор за 4 етажна къща

Домашен асансьор за 4 етажна къща

Домашен асансьор за 4 етажна къща. Получихме задачата да адаптираме строителен подемник Electroelsa Elsa Spider 3 за лични нужди. Хаспелът, ще се използва като асансьор от партерен до 4-ти етаж. За да адаптираме съоръжението за нуждите на клиента, добавихме покрив и други защитни елементи, за още повече безопасност. С тази си покупка, клиентът компенсира пропуска с монтаж на асансьора по време на строежа на сградата. В допълнение за комфорта на клиента, извършихме СМР на 4-ти етаж, по отваряне на терасата и монтаж на предпазна врата. Както и изработихме и доставихме в допълнение поцинковано стъпало за по лесно качване и слизане на партерен етаж.

Домашен асансьор за 4 етажна къща

Платформи БГ ООД e специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, Bumpa – английски производител на хаспел за керемиди, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarparkLift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Домашен асансьор от строителен подемник

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: “ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!