Домашен асансьор за вътрешен монтаж Duo Classic

Направете запитване

Домашен асансьор за вилата

Повече от просто асансьор, Домашният асансор Duo ще подобри качестово ви на живот.

Домашен асансьор за вътрешен монтаж Duo Classic е уникален и иновативен домашен асансьор, който може да бъде монтиран почти навсякъде в дома. Домашният асансьор Duo, е различен от всеки друг конвенционален асансьор, тъй като не изисква хидравлика или да трябва да бъде фиксиран към стени. Нашите асансьори се захранват от интелигентна система за задвижване на електродвигател, която е много тиха и се помещава, далеч от погледа, в горната част на асансьора.

Домашен асансьор за вътрешен монтаж

Домашният асансьор Duo се включва направо във всеки нормален контакт с 220V като всеки друг домакински уред. Използвайки двойна релсова технология Домашният асансьорът е самоносеща конструкция, така че дома не се натоварва с допълнително тегло. Това означава, че асансьорът може да бъде монтиран на места, където други домашни асансьори няма да се поберат. Умният дизайн също така означава, че инсталацията може да бъде завършена за малка част от времето и на много по-ниска цена спрямо конвенционалните асансьори.

Домашен асансьор за къща

Домашен асансьор за вътрешен монтаж Duo Classic предлага ненадмината гъвкавост по отношение на разположението в дома и е безопасна, спретната и дискретна алтернатива на стълбищния асансьор. Може да бъде инсталиран само за един ден* с минимални строителни работи и прекъсвания. От хола до спалнята или коридора до кабинета, асансьорът изисква забележително малко пространство, така че изборът е ваш. Домашният асансьор Duo Classic е най оптималното решение за придвижване за всяка една двуетажна къща.

Цена: Съоръжението е на цена около 19 500€ без ДДС, с включени доставка и монтаж.

Технически данни:

Товароподемностдо 170кг. – до двама потребители
Максимална височина на движениедо 4.5м
Захранващо напрежение230V
Скорост на движение15см/сек.
УправлениеЛокално и дистанционно

Направете запитване

Свържете се с нас

Направете запитване за наш продукт