Домашен асансьор за вътрешен монтаж Trio+

Направете запитване

Домашен асансьор с товароподемност до 250кг.

Домашен асансьор за вътрешен монтаж Trio+ лесно и адаптивно решение за потребители с инвалидни колички за по-голямо удобство и мобилност във вашия дом. Домашният асансьор Trio е иновативно решение, като е проектиран да отговори на нуждите на потребителите в инвалидни колички за достъпност в дома. Домашният асансьор Trio+ е по-голям от серията Duo, но все така компактен. Домашен асансьор Trio+ може да се побере инвалидна количка със стандартен размер и е идеален за потребители с проходилки за възрастни.

Домашен асансьор за трима потребители

Домашен асансьор за вътрешен монтаж Trio+ дава потребителите с инвалидни колички повече свобода в дома и е перфектната алтернатива на стълбищния лифт. По-голямото вътрешно пространство в кабината и по-голямото тегло означават. Trio+ може да превозва допълнителен човек, лесно да транспортира багаж и да превозва други по-големи предмети. Домашният асансьор Trio+ е единственият асансьор за инвалидни колички на пазара, който може да бъде монтиран практически навсякъде в дома. За разлика от други асансьори за инвалидни колички, домашният асансьор Trio+ не използва шумна хидравлика или вакуумни системи и се захранва от тиха система за задвижване на електрически двигател. Включва се директно във всеки нормален контакт 220V и осигурява безупречна работа.

Домашен асансьор за инвалидни колички

Домашният асансьор Trio+ не изисква носещи стени, тъй като асансьорът използва уникалната двойна релсова технология, която създава самоносеща конструкция. Домашния асансьор Trio+ предлага ненадмината гъвкавост по отношение на поставянето в дома. Може да бъде инсталиран само за един ден* с минимални строителни работи и прекъсвания. От хола до спалнята или коридора, домашният асансьор за инвалидни колички изисква забележително малко пространство, така че изборът е във вашите ръце.

Домашен асансьор с товароподемност до 250кг.

Домашният асансьор Trio+ е просторен и луксозен домашен асансьор, достъпен за инвалидни колички, предназначен за превоз на инвалидна количка в пълен размер или трима души. Комбинацията от стил и лукс е перфектно балансирана и асансьорът има ясни страни, което му позволява да се слее безпроблемно в дома. За да стане още по-малко натрапчив, релсите са умно и дискретно вдлъбнати зад малко по-широкия вход/изход.

Домашният асансьор Trio+ се предлага и във вариант ThruCar – позволява на потребителите да влизат и излизат от двете страни на асансьора. Това става възможно благодарение на уникалната технология за двойна релса на домашния асансьор Trio+. Няма друг асансьор за инвалидни колички от този вид на пазара, който може да има конфигурация с двоен вход/изход.

Цена: Съоръжението е на цена около 22 500€ без ДДС, с включени доставка и монтаж.

Товароподемностдо 250кг.
Максимална височина на движениедо 6м.
Захранващо напрежение230V
Скорост на движение15см/сек.
УправлениеЛокално и дистанционно

Направете запитване

Свържете се с нас

Направете запитване за наш продукт