Домашен асансьор за вътрешен монтаж Duo+

Направете запитване

Домашен асансьор за вътрешен монтаж Duo+ е най-новото допълнение към гамата на домашния асансьор Duo. Стилен, компактен домашен асансьор, който е елегантно извит и проектиран да допълва всеки стил на декор съвременен или традиционен. Тя позволява на сезоните да нахлуят във вашия дом, като същевременно ви позволява да се движите из дома си с комфорт и удобство.

Домашен асансьор за дома

Домашен асансьор за вътрешен монтаж Duo+ е оборудван със система за резервно захранване с акумулаторни батерии. Ако има прекъсване на електричеството по време на движение, то асансьорът, ще слезе на долното ниво и ще изчака да се възстанови захранването. Домашният асансьор Duo+ е оборудван с LED светлини, като те са програмирани да светят, само когато има потребител в асансьора.

Домашен асансьор за двуетажна къща

Предвид външният си дизайн, домашният асансьор е проектиран, когато е на долно ниво, то отворът в плочата на горно ниво да е изравнен с пода. По този начин, домашният асансьор е безопасен през цялото време. Домашният асансьор Duo+ е оборудван с товароограничител, който се задейства при претоварване. Система засичаща препятствия под асансьора при движение надолу. Домашният асансьор работи само ако държите бутона в кабината натиснат, като по този начин, вие управлявате движението му.

Цена: Съоръжението е на цена около 20 500€ без ДДС, с включени доставка и монтаж.

Технически данни:

Товароподемност170кг. – до двама потребители
Максимална височина на движениедо 4.5м
Захранващо напрежение230V
Скорост на движение15см/сек.
УправлениеЛокално и дистанционно

Направете запитване

Свържете се с нас

Направете запитване за наш продукт