Доставка на генератор 26 kVA за строителен обект

Доставка на генератор 26 kVA за строителен обект

Доставка на генератор 26 kVA за строителен обект. Доставихме и пуснахме в експлоатация, като се ангажирахме и с последващото техническо обслужване на всеки 500 мото часа на генератора. Генератора е с мощност 26kVA, и е окомплектован с икономичен двигател на Kohler. Генераторът ще покрие нуждата по осигуряване на машините за работа, офис фургоните, видео наблюдение, нощно осветление.

Доставка на генератор 26 kVA за строителен обект

Платформи БГ ООД e специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, Bumpa – английски производител на хаспел за керемиди, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarparkLift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Генератори с различни мощности

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: “ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Търсите решение за професионален генератор? Обадете ни се – 0877360060 !