Доставка на кулокран Peiner system MK110

Доставка на кулокран Peiner system MK110

Доставка на кулокран Peiner system MK110. Доставихме, монтирахме и въведохме в експлоатация новопроизведен кулокран Peiner system MK110. Спрямо индивидуалните изисквания на клиента, крана бе доставен с ходов механизъм за движение по релсов път. Конфигурацията на кулокрана Peiner system MK110 е с височина под куката 21м, дължина на стрелата 39м., товароподемност от 8т до 3т в края на стрелата. Всички движения на крана са обезпечени с честотни преобразуватели-инвертори и радиоуправление. Изборът на нов кулокран, дава възможност на потребителя да работи с качествена техника, позволяваща дългосрочна работа без паразитни проблеми.

Доставка на кулокран Peiner system MK110

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Доставка на нови кулокранове Peiner system

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!