Доставка на мобилен кран Liebherr LTM 1100-5.2

Доставка на мобилен кран Liebherr LTM 1100-5.2

Доставка на мобилен кран Liebherr LTM 1100-5.2. За нуждите на свой клиент Платформи БГ ООД достави мобилен кран Liebherr LTM 1100-5.2/2017г. Мобилният кран е произведен 2017г., и към момента на предаване бе на 32 671км, 1273моточаса на шасито и 3 521 моточаса на надстройката. Преди да бъде натоварен за доставка, мобилният кран премина инспекция и техническо обслужване в базата на Liebherr в град Oberhausen, Германия. Машината бе подготвена за доставка директно на обекта на клиента. За да гарантираме качеството на мобилният кран, първо посетихме сервизната база на Liebherr, където инспектирахме машината.

Доставка на мобилен кран Liebherr LTM 1100-5.2

Набелязахме и обсъдихме със сервизния инженер пропуски, които забелязахме и определихме реда на тяхното отстраняване. Извършено е и необходимото техническо обслужване така, че машината да е в перфектно техническо състояние и готова за работа веднага след доставка до обекта на клиента. Мобилният кран бе доставен пълния набор от TUV сертификати, валидни до 05.2022г. като и с цялата си документация тежаща 34кг., и обем от 16 600 страници. Доставката извършихме в рамките на 45 календарни дни.

Доставка на мобилни кранове втора употреба

Платформи БГ ООД e специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, Bumpa – английски производител на хаспел за керемиди, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarparkLift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Мобилен кран Liebherr втора употреба

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: “ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Ако и вие искате безупречна доставка на специализирано оборудване отговарящо на вашите нужди, обадете ни се – 0877360060 !