Двуколонна подемна платформа под наем град Русе

Двуколонна подемна платформа град Русе

Двуколонна подемна платформа под наем град Русе за закъсняващ проект по НПЕЕМЖС . Проектът за саниране е стартиран със скеле върху две от фасадите – Изток и Запад. Поради  забавяне на строително монтажните работи, ни се обадиха, спешно да доставим двуколонна подемна платформа с дължина 19м. и височина на монтаж 45м. След потвърждение на нашето предложение от страна на възложителя, доставихме подемната платформа до 24 часа. След доставката до обекта, сглобихме и узаконихме двуколонната подемна платформа в рамките на работния ден. Предложихме на клиента цялостно обслужване: доставка до обект, монтаж, узаконяване, поддръжка, преместване, демонтаж и извозване от обект.

Двуколонна подемна платформа под наем град Русе

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Ако искаш информация и за твоя проект ни се обади на 00359877360060 .