Двуколонна подемна платформа под наем град Варна

Двуколонна подемна платформа под наем град Варна

Двуколонна подемна платформа под наем град Варна. Доставихме, монтирахме, узаконихме, поддържахме, демонтирахме и извозихме от обект двуколонна подемна платформа за изграждане на окачена фасада на ново строяща се жилищна сграда с изпълнител Миг Маркет ЕООД. Проекта е изпълнен с една двуколонна платформа в комбинация със скеле. Подемната платформа е ефективно решение при изграждане на фасада. Спестява време и ресурси на инвеститорите.

Двуколонна подемна платформа под наем град Варна

Платформи БГ ООД e специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, Bumpa – английски производител на хаспел за керемиди, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarparkLift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Мачтови подемници под наем за град Варна

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: “ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Ако искаш информация и за твоя проект ни се обади на 00359877360060 .