Двуколонна подемна платформа за 8 етажен блок

Двуколонна подемна платформа за 8 етажен блок

Двуколонни подемни платформи за 8 етажен блок в град Добрич. Изпълнихме задание по монтаж и демонтаж на един брой двуколонна подемна платформа за нуждите на наш партньор, който извърши саниране по програмата за енергийна ефективност на жилищни сгради в гр. Добрич. Клиентът, ни се довери да му доставим за собствени нужди двуколонната подемна платформа, която монтирахме и узаконихме , и в комбинация с наличното на обекта скеле, клиентът получи едно наистина добро решение за нуждите му.

Двуколонна подемна платформа под наем за 8 етажен блок

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Двумачтов подемник за 8 етажен блок

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Двуколонна подемна платформа за 8 етажен блок по програмата за саниране. Обади ни се – 0877360060 !