Двуколонни мачтови подемни платформи под наем Плевен

Мачтови подемни платформи под наем плевен

Двуколонни мачтови подемни платформи под наем Плевен. Изпълнихме проект за доставка, монтаж, узаконяване, поддръжка, преместване, демонтаж на два броя двуколонни мачтови подемни платформи за проект по НПЕЕМЖС за саниране на 15 етажен блок с височина 45м. Възложителят комбинира работата на платформите със собствено скеле, като по този начин оптимизира общия разход за механизация на обекта и изпълни проекта в срок от 91 календарни дни. Използването на мачтови подемни платформи в изпълнение на проекти по саниране, спестява изключително много времето за реализиране на обекта. Оптимизирането на сроковете на изпълнение на проекти по саниране, дава възможност да изпълните до 3 проекта годишно. Монтажът на двуколонна мачтова подемна платформа с височина от 45 м, е в рамките на един работен ден.

Мачтови подемни платформи под наем

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Мачтови подемници за саниране под наем

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Ще санираш? Висок или нисък блок? Няма значение. Обади ни се 0877360060 !