Двуколонна подемна платформа под наем

Двуколонна подемна платформа София

Двуколонна подемна платформа под наем бе монтирана за изграждане на окачена фасада на новопостроена сграда е центъра на гр.София. Платформи БГ ООД предостави за временно ползване две двуколонни платформи в центъра на град София. Двуколонните платформи ще послужат за изграждане на окачена фасада на бъдещ градски хотел. Двуколонните подемни платформи са с дължина 18м. и височина 28м. Като всеки друг проект, в централната част на град София и тук имахме достатъчно предизвикателства, но монтажът бе завършен успешно.

Мачтови подемници под наем

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Фасадни подемници под наем

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!