Двуколонни Платформи за Изграждане на Фасада

Мачтови подемници

Двуколонни Платформи за Изграждане на Фасада в една от най-новите и красиви офис сгради в гр. София. Платформи БГ ООД предостави за временно ползване 5 броя колонни подемни платформи за изграждане на окачена фасада с черен и бял камък. Подемните платформи са с дължина по 17м и височина до 28м. Предимствата на подемните платформи в строителството са безспорни. Безопасни, спестяващи време и ресурс, обезпечаващи трайно операциите по изграждане на фасадата. За разлика от традиционните методи, монтажът на една подемна платформа е в рамките 4 до 6 часа, спрямо нейната височина и дължина.

Мачтови подемници за фасади под наем

Подемните платформи предлагани от Платформи БГ ООД, гарантират бързина при монтажа на фасадата и последващите процеси. Удобството за работниците които изграждат фасадата е безспорно. Всички материали са на платформата и от вас се иска да сте фокусирани върху работния си процес. Ако и вие имате да изграждате фасада, и се чудите, кой модел да използвате, дали традиционното скеле или фасадна платформа, обадете ни се за консултация.

Фасадни платформи под наем за вашия обект.

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Платформи под наем за монтаж на фасада

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!