Двуколонни подемни платформи под наем Добрич

Двуколонни подемни платформи под наем Добрич

Двуколонни подемни платформи под наем Добрич. Изпълнихме проект за саниране на 18 етажен блок с височина 56метра. Реализирахме проекта с две двуколонни подемни платформи с преместване. Подемните платформи бяха монтирани в рамките на 12 работни часа. Благодарение на добрата координация с възложителя, проектът бе изпълнен в рамките на 92 календарни дни. Подемните платформи са бързото и ефективно решение по НПЕЕМЖС.

Подемни платформи под наем Добрич

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Платформи за саниране под наем

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Двуколонни подемни платформи под наем Добрич за ваши проект. Обади ни се – 0877360060 !