Едноколонни платформи за ремонт на виадукти

Едноколонни платформи за ремонт на виадукти

Едноколонни платформи за ремонт на виадукти на автомагистрали Хемус. Изпълнихме заданието за осигуряване на подвижни работни площадки за ремонт на виадуктите на автомагистрала Хемус. Предоставихме цялостно обслужване по доставка до обект, монтаж, узаконяване, поддръжка, преместване на следващите пилони, демонтаж и извозване от обект. И за да обезпечим проекта на 100%, предоставихме и генератор 48 kW под наем за осигуряване на електричество за работа на едноколонните подемни платформи.

Едноколонни платформи за ремонт на виадукти

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Едномачтови подемници за ремонт на виадукти

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Ако искаш информация и за твоя проект ни се обади на 00359877360060 .