Фасадни мачтови подемници Garitage park София

Фасадни мачтови подемници Garitage park София

Фасадни мачтови подемници Garitage park София. Доставихме, монтирахме и узаконихме 12 броя двуколонни фасадни мачтови подемници за сграда 4 на Garitage park в град София. Подемни платформи на проекта Геритидж парк са с височина 28м. и разнообразие от дължини спрямо профила на сградата. Предимствата на подемните платформи за обект с окачени фасади са безспорни. Бърз монтаж. Лесен достъп до съответния етаж. Всички материали са на самата платформа, като по този начин спестява време и усилия по изграждане на окачената фасада. И стъклопакетите, качвате с платформата.

Фасадни платформи под наем Garitage park

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Мачтови подемни платформи под наем Garitage park

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Ако искаш информация и за твоя проект ни се обади на 00359877360060 .