Фасадни мачтови подемници за саниране град София

Фасадни мачтови подемници за саниране град София

Фасадни мачтови подемници за саниране град София, на 15 етажен блок с височина 55м. Проекта е осъществен с 3 броя двуколонни подемни платформи с едно преместване. Доставихме, монтирахме, узаконихме, поддържахме, преместихме, демонтирахме и извозихме от обект. Монтажът на 3-те двуколонни подемни платформи е изпълнен за 3 работни дни. Преместването на една двуколонна подемна платформа се извършва в рамките на един работен ден. Проектът е реализиран за 136 дни. Използването на фасадни мачтови подемници за саниране, улеснява процесите по саниране и спестява изключително много технологично време за изпълнение на проекта.

Фасадни мачтови подемници за саниране град София

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Строителни мачтови подемници под наем

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Предстои ти проект за саниране на сграда? Обади ни се 0877360060 !