Подемни платформи за фасадно изграждане Be One Hotel

Подемни платформи за фасадно изграждане Be One Hotel

Подемни платформи за фасадно изграждане за Be One hotel . Доставихме, монтирахме, узаконихме, поддържахме, демонтирахме и извозихме от обект пет броя двуколонни и една еднколонна подемни платформи за изграждане на фасадата на новата офис сграда в София Das Center. Инсталираните пет двуколонни и една едноколоннa подемни платформи обезпечават нуждите по изграждането на окачената фасада от нашия партньор Комфорт Партнерс. Опитът и професионалното отношение от страна на Платформи БГ бяха предпочетени за пореден път от нашите партньори. Синергията по-между ни повишава производителността, което позволява процесите по изграждане да бъдат в зададените срокове.

Подемни платформи за фасадно изграждане Be One Hotel

Платформи БГ ООД e специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, Bumpa – английски производител на хаспел за керемиди, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarparkLift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Мачтови подемници за фасади

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: “ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Търсиш професионално решение и за твоя обект? Обади ни се – 0877360060 !