Фасадни платформи за обект Варна Юг+

Фасадни платформи под наем Варна Юг+

Фасадни платформи за обект Варна Юг+ бяха монтирани на сграда 1. След края на сграда 1, последователно, ще бъдат премествани към сграда 2 и сграда 3. Спрямо изискванията на инвеститора, доставихме и монтирахме две двуколонни платформи с дължина 28м, и една едноколонна платформи с дължина 10м. Всички платформи са с височина до 36м. Проектът, ще бъде реализиран на етапи, като всеки етап е предварително заложен в разпределение съобразено и координирано с възложителя. Защо инвеститора избра мачтови подемни платформи от Платформи БГ ООД? В практиката си, инвеститора е изпълнявал различни обекти с традиционните решения чрез скеле. С подемните платформи на този обект, инвеститора получава следните предимства:

  1. 1. Бърз монтаж – три броя платформи с обща квадратура от 2500кв.м. монтирани за 2 работни дни.
  2. 2. Монтирани на 35см. от сградата, те дават непосредствен достъп за работа по фасадата.
  3. 3. Работното място е на нивото на работа, което ще извършвате СМР.
  4. 4. Превозвате всички материали на работната площадка на платформата.
  5. 5. Движението по вертикала на фасадата улеснява достъпа до етажите, процесите, които е необходимо да извършите и елементите, които е необходимо да монтирате.

Фасадни платформи под наем Варна Юг+

Фасадни платформи за обект Варна Юг+. Предимствата на подемните фасадни платформи са доказани във времето – бърз и професионален монтаж, адаптивност към фасадата на сградата,спестяват изключително много време за СМР, сигурни и надеждни. Наемането на подемни платформи от Платформи БГ ООД, ви гарантира лесни и безпроблемни работни процеси при строително-монтажните работи по фасадата на сградата. При наемането на платформите, не се грижим за доставката до обекта, монтажа на платформите по предварително координирано с вас разпределение, узаконяването, последващата месечна поддръжка, преместване към следващия етап от проекта, демонтажа след края на проекта, извозването от обекта.

Мачтови подемници под наем за фасадно СМР

Ако и вие искате да получите професионално отношение за вашия обект, обадете ни се! ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО!