Хапел за керемиди под наем гр. Божурище

Хапел за керемиди под наем гр. Божурище

Хапел за керемиди под наем гр. Божурище бе нает от собственици на къща на която бе необходимо да свалят 5500керемиди. Хаспелът за керемиди Bumpa бе обслужван от двама души, като им бяха необходими само 3 дни за да свалят от покрива 5500 керемиди. Хаспелът за керемиди Bumpa спести наемането на още минимум трима общи работника. Хаспелът за керемиди Bumpa улеснява процеса по качването и по свалянето на керемиди на покрива.

Хаспел за керемиди под наем

Монтажът на хаспела за керемиди отнема не повече от 4-5 минути време. След това, ви е необходим монофазен ток и работата започва. Не пие. Не пуши и не се уморява. Вие подавате, той качва или сваля керемидите. Вие не се уморявате, той също. Хаспелът за керемиди Bumpa, необходимото решение за всяка една бригада. За още повече информация: https://napravisam.net/?p=40144 или би се обади.

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Транспортна лента за керемиди

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!