Electroelsa - Elsa Spider 3

Хаспел Electroelsa Elsa Spider 3 Монофазен Товароподемност 300кг Максимална височина до 160м. Скорост на движение 12м/мин

ХАСПЕЛ Electroelsa Elsa Spider 3

Кат. номер: Elsa Spider 3

Марка: Electroelsa

Хаспелът Electroelsa Elsa Spider 3 е подходящ за транспортиране на всякакъв вид материали. Хаспелът Electroelsa Elsa Spider 3  е монофазен, което ви дава предимство при използването му при всякакви условия. Със своята товароносимост от 300кг и скорост на движение от 12м/мин и с максимална височина до 160 метра е вашият правилен помощник в работния процес. Хаспелът Electroelsa Elsa Spider 3 е с габаритни размери 1390ммХ1360мм и е подходящ за малки пространства. Хаспелът Electroelsa Elsa Spider 3  се задвижва от високоефективна планетарна скоростна кутия, която предлага увеличена мощност на повдигането, гладка работа и най-ниска консумация на електроенергия спрямо конкуренцията. Хаспелът Electroelsa Elsa Spider 3 преминава през стотици строги европейски тестове, за да се съобрази със стандартите за безопасност и експлоатация на ЕС и да изпълни престижния сертификат за СЕ. Хаспелът Electroelsa Elsa Spider 3 е снабден със сигнално устройство за претоварване с автоматично изключване за безопасност, здрава рампа за товарене за лесно натоварване на материала, автоматична гресьорна помпа за допълнителна поддръжка, рампа за закрепване за безпроблемно добавяне на елементи по изграждането на мачтата. Хаспелът Electroelsa Elsa Spider 3 предлага компактна клетка с размери 1230 x 900 мм с директно монтиран на двигател.
Опции:
От оперативна гледна точка, Хаспелът Хаспелът Electroelsa Elsa Spider 3 се предлага както с варианти "подово повикване", така и с "резервен следващ етаж".

В приложеният файл може да видите техническите характеристики на съоръжението.

За цена, моля да ни пишете на sales@platformi.bg

Ако искаш информация и за твоя проект ни се обади на 00359877360060 .

 

Подобни продукти:

 •  

  Хаспел Electroelsa EH PM 700 - 2011г.

 •  

  Хаспел Electroelsa EH PM 900 - 2007г.

 •  

  ХАСПЕЛ Electroelsa Elsa PM-M10

 •  

  Хаспел Electroelsa EHPM 1200