Хаспел под наем 1000кг.

Строителен подемник гр.Видин

Хаспел под наем 1500кг. доставен и монтиран в гр.Видин. Платформи БГ ООД доставихме и монтирах ме строителен подемник с товароподемност до 1000кг., за ремонт на църква Св.Димитър Солунски. Строителният подемник ще помогне на строителната дейност по реновиране на църквата.

Строителен подемник под наем гр.Видин.

Хаспелът ще бъде на обекта около на една година. Хаспел под наем 1000кг.Съоръжението е с инсталирани системи за плавен старт и плавен стоп за по плавна работа. Строителният подемник, е решение за всеки строителен обект, на който му е необходимо да качвате материали, а не ви стигат хората. Строителният подемник ви помага да превозвате по-бързо и по-лесно кофражни платна, хюнебеци, арматура, палети с тухли, мазилка. Превозвате гипскартон, PVC тръби, торбите с гипс, кабели, лепило, врати и всичко, което имате нужда.

Подемник за строителството под наем

Платформи БГ ООД предлага разнообразие от хаспели / строителни подемници под наем спрямо вашите нужди. Ако планирате да изпозлвате строителен подемник следващите няколко години, обадете се да ви консултираме, за да изберете най-оптималния строителен подемник за вашите обекти. Изборът на строителен подемник и правилната му експлоатация е решение с дългосрочни ползи. С избора на строителен подемник, Вие, оптимизирате процесите по превоз на материали и хора и оптимизирате работното време на работниците си. Разгледайте нашите предложения на сайта, и се обадете за професионална консултация.