Хаспел под наем

Хаспел под наем

Хаспел под наем за нуждите на строителството на Ring tower. Строителният подемник Electroelsa EHPM 900, бе нает за строителството на най-новата офис сграда Ring tower. Товароподемността на модела е 900кг, скорост на движение до 12м/мин., височина на монтаж 55м. С хаспела Electroelsa EHPM 900, възложителя ще използва за вертикален транспорт на палети с тухли Ytong, транспорт на кабели, транспорт на тръби, транспорт на работници, транспорт на строителни отпадъци от етажите, транспорт на лепило и на всичко което е необходимо за да върви гладко строителството на обекта.

Хаспел под наем София

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Строителен подемник под наем София

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Ако искаш информация хаспел под наем и за твоя проект ни се обади на 0877360060 .