Хаспел за асансьорна шахта

Хаспел за асансьорна шахта

Хаспел за асансьорна шахта Бургас. По задание от възложител, произведохме и монтирахме хаспел за асансьорна шахта с размери 215×220см. Строителният подемник, бе съобразен изцяло с нуждата от вертикален транспорт на клиента. Въпреки размера на асансьорната шахта от 215 см. широчина и 220см. дълбочина, благодарение на добрата ни работа по проектиране на съоръжението, пространството в шахтата бе използвано максимално. Успяхме да постигнем вътрешен размер на работния кош дължина 1800мм, широчина 1060мм, което позволява безпроблемно да се товарят европалети и пакети с материали. Предварително предвидихме люк на покрива за да има възможност да се пренасят и по дълги материали.

Строителен подемник за асансьорна шахта Бургас

На хаспел за асансьорна шахта заложихме товароподемност до 1500кг. За още по-сигурна работа инсталирахме и товароограничител, който не позволява да се претоварва машината. И за да сме още по ефективни и да улесним работните процеси, планирахме скорост на движение до 12м/мин., което позволява да се превозват хора и материали. Необходимата височина, бе 40м., от ниво -2 на паркинга до последния етаж на сградата. Бърз и лесен начин за транспортиране на хора и материали с хапели за асансьорна шахта от Платформи БГ ООД.

Строителни подемници спрямо вашите нужди

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Строителни подемници под наем за обекти в цялата страна

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!