Хаспел за керемиди Bumpa

Направете запитване

Хаспел за керемиди Bumpa

Хаспел за керемиди Bumpa е отлично решение за всички, които се занимават с ремонт или изграждане на покриви. Хаспелът за керемиди Bumpa игнорира качването на керемидите на ръка. Хаспел за керемиди Bumpa позволява до качите до 1000 керемиди за до 25 минути. И тъй като хаспелът за керемиди Bumpa има скоростна кутия, имаме и движение с обратен ход, който ни позволява да разтоварим ненужните материали от покривното пространство. Хаспелът за керемиди Bumpa се предлага с електрически монофазен мотор с мощност от само 750W и скоростна кутия, която допълва отличната му работа. Товароподемността на хаспела за керемиди е до 15кг на зъб и не повече от 80кг по цялата дължина на конвейерната лента. Керемиди, тухли, ролки с битумна мембрана, всичко може да се качи или свали на покрива с хаспела за керемиди Bumpa.

Лентов транспортьор за керемиди под наем

Нашите хаспели за керемиди са незаменимо решение за лесното и бързо подреждане на керемиди на покриви. С тях можете да ускорите работата си, като намалите времето и усилията, които изисква транспортът и подреждането на керемидите. Изработени са от висококачествени материали, които гарантират тяхната здравина и издръжливост, дори при работа с тежки материали. Хаспелите са лесни за монтаж и демонтаж, като предлагат удобство и маневреност при работа. Предлагаме ви най-доброто решение за транспортиране и подреждане на керемидите, което отговаря на всички стандарти за безопасност и качество. С нашите хаспели за керемиди можете да бъдете сигурни, че ще имате ефективен начин за работа с керемиди на всяко работно място.

Повдигач за керемиди

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, Bumpa – английски производител на хаспел за керемиди, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarparkLift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Хаспел за покривни керемиди

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

В приложеният файл може да видите техническите характеристики на съоръжението.

За цена, моля да ни пишете на sales@platformi.bg

Ако искаш информация и за твоя проект ни се обади на 00359877360060 .

Направете запитване

Свържете се с нас

Направете запитване за наш продукт