Хаспел за керемиди под наем с.Първенец

Подемник за керемиди под наем в цялата страна

Хаспел за керемиди под наем с.Първенец бе нает от изпълнителя на строителството на комплекс от къщи. Хаспелът за керемиди спестява време и пари при изграждането на покрива. Хаспелът за керемиди е иновативно технологично решение, с което качвате керемиди бързо и изключително лесно. Хаспелът за керемиди се предлага с работна височина до 9м, кота корниз. Скоростта на движение на лентата на хаспела за керемиди е 20м/мин.

Подемник за керемиди под наем

Подемникът за керемиди качва до 1000 керемиди за до 25минути. Подемникът за керемиди се инсталира на обекта за до 5 минути. Подемникът за керемиди е с монофазен мотор. Подемникът за керемиди има две посоки на движение – нагоре да качва новите керемиди и надолу да сваля старите керемиди. Доставяме хаспел за керемиди под наем в цялата страна.

Повдигач за керемиди под наем

Платформи БГ ООД е специализирана в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarparkLift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари. С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” За да ви е лесно”!