Хаспел за керемиди под наем с.Рударци

Хаспел за керемиди село Рударци

Хаспел за керемиди под наем с.Рударци за ремонт на покрива на частна къща. Майсторите, които ремонтираха покрива използваха за сваляне и качване на керемидите от покрива. За един работен ден бяха свалени стари 1500 броя керемиди и качени нови 1500 броя керемиди. Бързината и ефективността на хаспела за керемиди позволява да пестите време и да сте максимално ефективни във вашата работа. С професионални или лични цели, вие ще бъдете максимално ефективни при ремонта или изграждането на покрива.

Хаспел за керемиди под наем с.Рударци – бързи и ефективни

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Подемник за керемиди

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!