Хаспел за керемиди под наем в гр. Банкя

Хаспел за керемиди под наем в гр. Банкя

Хаспел за керемиди под наем.

Хаспел за керемиди под наем в гр. Банкя – бригадата на Велизар, нае за един ден хаспела за керемиди Bumpa, за да качи на покрива 2100 керемиди. Машината за качване на керемиди, улеснява работата на всеки един от вас. Наемането на хаспела за керемиди Bumpa, е най-лесното действие, което можете да направите, когато ще правите покрив. Машината за качване на керемиди Bumpa, спестява време и усилия. Хаспелът за качване на керемиди Bumpa, е с работна височина до 9м. и скорост на движение до 20м/мин. Машината за качване на керемиди, е най-лесното решение да качиш керемидите за нула време, без да се наллага в края на деня да си скаппан и разбит от работа.

Машина за качване на керемиди под наем.

Хаспел за керемиди под наем в гр. Банкя – не пие, не пуши, не говори, не псува и не коментира настоящата политичекса ситуация. Машината за качване на керемиди е най-доброто решение при ремонта на покрив. Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, Bumpa – английски производител на хаспел за керемиди, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarparkLift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Керемиден хаспел

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!