Хаспел за керемиди под наем в с.Бистрица

Хаспел за керемиди под наем

Хаспел за керемиди под наем в с.Бистрица бе нает от фирма от град София за един ден с който да качи 5 палета с керемиди. Предвид голямата продуктивност на хаспела за керемиди, общото количество керемиди бяха качени за 3 часа. Един палет керемиди се качва за 10 минути, като Витан, предпочете да ги подава на пачка, което до някъде е по-бързо, но и по натоварващо ръцете. В рамките на деня, покривът бе нареден и останаха довършителни дейности по билото. Хаспел за керемиди под наем в с.Бистрица Bumpa, спестява време и усилия на вас на вашите строители.

Машина за вдигане на керемиди

Монтажът на хаспела за керемиди отнема не повече от 4-5 минути време. След това, ви е необходим монофазен ток и работата започва. Не пие. Не пуши и не се уморява. Вие подавате, той качва. Вие не се уморявате, той също. Хаспелът за керемиди Bumpa, необходимото решение за всяка една бригада. За още повече информация: https://napravisam.net/?p=40144

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Подемник за керемиди под наем

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!