Хаспел за керемиди под наем в с.Конуш

Хаспел за керемиди с.Конуш

Хаспел за керемиди под наем

Хаспел за керемиди под наем в с.Конуш. Г-н Грудев от с.Конуш ни потърси да наеме хаспела за керемиди. В рамките на 3 часа, без много усилия, г-нн Грудев и неговите помощници качиха 1500 керемиди. Лесно и бързо качване на керемиди от хаспела за керемиди Bumpa.

Хаспел за керемиди – лесен и бърз начин за качване на керемиди върху покрива

Машината за качване на керемиди, улеснява работата на всеки един от вас. Наемането на хаспела за керемиди Bumpa, е най-лесното действие, което можете да направите, когато ще правите покрив. Машината за качване на керемиди Bumpa, спестява време и усилия. Хаспелът за качване на керемиди Bumpa, е с работна височина до 9м. и скорост на движение до 20м/мин. Машината за качване на керемиди, е най-лесното решение да качиш керемидите за нула време, без да се наллага в края на деня да си скаппан и разбит от работа.

Машина за качване на керемиди под наем.

Хаспел за керемиди под наем в с.Конуш – не пие, не пуши, не говори, не псува и не коментира настоящата политичекса ситуация. Машината за качване на керемиди е най-доброто решение при ремонта на покрив. Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, Bumpa – английски производител на хаспел за керемиди, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarparkLift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Керемиден хаспел

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!