Хидравлична ножична платформа

Електрохидравлична ножична платформа

Хидравлична ножична платформа за нуждите на индустриално предприятие в гр. София. Платформи БГ ООД проектира, достави и монтира електрохидравлична ножична платформа необходима при изграждането на свързаност между производствени халета. Електрохидравличната ножична платформа е с размери и показатели зададени от клиента. Електрохидравличната ножична платформа, ще се ползва за аварийни случаи за преминаване на специализиран автомобил през топлата връзка. Хидравлична ножична платформа е с динамична товароносимост до 6000кг и статична товароподемност до 3000кг. с ръчно управление.

Електрохидравлична ножична платформа

Платформи БГ ООД е компания, тясно специализирана в отдаването под наем, продажбата и сервизното обслужване подемни платформи / мачтови подемници, хаспели / строителни подемни и строителни асансьори за нуждите на строителния бранш и индустриалното производство. Платформи БГ ООД произвежда индустриални и строителни подемници по размер на клиента, целящи максимално удовлетворяване на необходимостта за съоветната употреба. Платформи БГ ООД е партньорът, с който бихте работили за постигане на вашите цели в най-кратки срокове.

Електрохидравличен подемник

Електрохидравличният подемник е решение, което се прилага за специфични нужди. Електрохидравличният подемник може да се произведе изцяло по вапи размери и изисквания, като се адаптира максимално близо да отоговори на вашите очаквания. Електрохидравличният подемник е с почти 100%-ва възможност за адаптиране към вашите нужди и дадености за монтаж. Ние осъществяваме вашите идеи и отговаряме на вашите необходимости.