Индустриален двуколонен подемник

Индустриален двуколонен подемник

Индустриален двуколонен подемник с товароподемност до 3000кг. Проектирахме, произведохме, доставихме, монтирахме и узаконихме индустриален двуколонен подемник с вътрешни размери на коша 3000ммХ3000мм. Индустриалният подемник е оборудван с автоматична контролна везна за проверка теглото на доставките. Адаптирахме и свързахме към електроуправлението на индустриалния подемник ролетните врати на складовете по етажи. Когато индустриалният подемник се движи ролетните врати да не могат да се отварят. И когато ролетните врати са отворени подемникът да не може да се движи. Добавихме бутони за отваряне на ролетните врати от външна страна при достигане на съответния етаж, като с цел сигурност, бутонът на първия етаж е с ключ.

Индустриални подемници за вертикален транспорт

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Индустриални подемници до 5 тона

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Ако искаш информация и за твоя проект ни се обади на 00359877360060 .