Индустриален подемник за Девня Цимент – 2000кг

Индустриален подемник за Девня Цимент - 2000кг

Индустриален подемник за Девня Цимент – 2000кг. за превоз на хора и товари Electroelsa EHPM 2500-15 с товароподемност до 2000кг. Съоръжението бе поръчано с работен кош с вътрешни размери3000ммХ1340мм. Височината, която възложителя заяви бе 100.75м и 8 етажни спирки. На 8-те етажа инсталирахме 8 броя врати за етаж, окомплектовани с бутониера за повикване. Индустриaлният подемник е оборудван с функцията автоматично спиране на зададения етаж. Скорост на движение до 12м/мин. За да отговоря на всички съвременни изисквания спрямо средата, където ще се използва, съоръжението е с горещо-поцинкована конструкция, която ще гарантира дългосрочна работа и недопускане на корозия. За да отговаря на

Индустриален подемник 2 тона за Девня Цимент

Индустриален подемник за Девня Цимент – 2000кг за превоз на хора и товари бе доставен до 45 работни дни и професионален монтаж за 5 работни дни. Индустриалният хаспел за превоз на хора и товари премина изпитанията на ДМТН Варна без забележки и е пуснат в експлоатация. Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Подемници за индустрията от Electroelsa

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Ако искаш информация и за твоя проект ни се обади на 00359877360060 .