Индустриален подемник за поточна линия

Индустриален подемник за поточна линия

Индустриален подемник за поточна линия. За нуждите на предприятие за производство на пожароустойчиви врати, доставихме и монтирахме два броя индустриални подемници . Подемниците, ще бъдат адаптирани и имплементирани в поточна линия за производство на пожароустойчиви врати. Всеки един от индустриалните подемници бе разкомплектован и оборудван с необходимите компоненти, чрез които подемниците ще бъдат включени в работния процес. Моделът Electroelsa Spider 3, е универсален подемник с възможност за адаптиране към всяко едно производство и поточна линия.

Индустриален подемник за поточна линия

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Подемници за производство

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!