Индустриален подемник за силоз за зърно

Индустриален подемник за силоз за зърно

Индустриален подемник за силоз за зърно. Доставихме, монтирахме и узаконихме индустриален подемник за поддръжка на силоз за зърно. Поддръжката на един силоз за зърно, може да бъде много трудно занятие. Смяната на електромотор или редуктор, на лента или лагер изисква сериозни усилия. Качването по тесните стъпала в елеваторната кула не винаги е най-приятното занимание, особено ако трябва да качиш сериозно количество инструменти и части. Именно тук се появява нуждата от подемно съоръжение за индустриални нужди. Индустриалният подемник Electroelsa Spider 3 с товароподемност до 300кг., улесни живота на персонала от поддръжката и спести изключително много работно време на работодателя при ремонт и поддръжка на механизми и възли от силозната система.

Индустриален подемник за силоз за зърно

След оглед и уточняване на детайлите с клиента произведохме индустриален подемник отговарящ на изискванията на групата за поддръжка на обекта. С помощта на индустриалния подемник, екипът по поддръжка ще спести много усилия и работно време по ремонта и поддръжката на силозното съоръжение. Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Сервизен асансьор за силоз за зърно

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Имаш зърнобаза и искаш да си улесниш поддръжката? Обади ни се – 00359877360060 ! Ние, ще намерим решение!