Индустриален подемник за винарска изба

Индустриален подемник

Индустриален подемник за винарска с товароподемност до 300кг и външни габарити съобразени с наличната шахта. Клиент, собственик на винарска изба реши да подмени остарелият си индустриален подемник, с нов. Заданието, бе да се съобразим изцяло с размера на отворите в етажните плочи. Спрямо размерите на светлите отвори в етажните плочи, предложехме на клиента, индустриален подемник Electroelsa Elsa Spider 3. По задание, към съоръжението добавихме и обезопасителни врати за всеки етаж.

Складов подемник за винарска изба

Индустриален подемник за винарска изба – Извършихме, доставка и монтаж в рамките на един работен ден. Индустриалният подемник Electroelsa Elsa Spider 3 е с товароподемност до 300кг., и скорост на движение до 20м/мин., като на всеки етаж, съоръжението има монтирана бутониера за повикване. В случая, индустриалният подемник Electroelsa Spider 3 е с височина от 15м, като покрива нуждите на ползвателите.

Товарен подемник за склад

Платформи БГ ООД, специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarparkLift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Индустриален подемник за производствена линия

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Ако и ти имаш нужда от Индустриален подемник за твоя склад, производствен цех, винарска изба, обади ни се!