Мачтови платформи под наем за НПЕЕМЖС

Мачтови платформи под наем за НПЕЕМЖС

Мачтови платформи под наем за НПЕЕМЖС. Реализирахме проект по доставката на мачтови подемни платформи за обновяване на жилищна сграда по НПЕЕМЖС. Проектът е 15 етажен жилище блок с височина 54м., реализираме с доставката на три броя двуколонни подемни платформи. За да обхванем цялостната фасада на жилищния блок, ще бъдат необходими две премествания. Предоставихме на клиента цялостно обслужване по доставка до обект, монтаж, адаптиране, узаконяване, поддръжка, преместване, демонтаж и извозване от обект. Срок на изпълнение на СМР е 122 дни.

Мачтови платформи под наем за НПЕЕМЖС

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Подемни платформи под наем за НПЕЕМЖС

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Предстоят проекти по НПЕЕМЖС. Обади ни се 0877360060 .