Мачтови подемни платформи за саниране в град Плевен

Мачтови подемни платформи за саниране в град Плевен

Мачтови подемни платформи за саниране в град Плевен. Изпълнихме проект за саниране с мачтови подемни платформи на 16 етажен блок с височина 50м. Проекта осъществихме с 2 броя двуколонни подемни платформи + 2 броя едноколонни подемни платформи. Броя и разпределението на платформите зависеше от броя строителни работници, които бяха ангажирани пряко в изпълнението на задачата по реконструкция на фасадата. Ключовото при работа с подемни платформи е да оптимизирате наетите мачтови подемници спрямо броя строителни работници, с които ще разполагате. Друг важен фактор за още по-висока ефективност при работата с подемни платформи е да имате достатъчно материали на обекта. При работа с подемни платформи, необходимите за деня материали, се разполагат по работната площадка на платформата, като този начин се спестява време. Срок на изпълнение на обекта е 91 календарни дни.

Платформи за саниране по НПЕЕМЖС

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Мачтови подемни платформи град Плевен

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Ако искаш информация и за твоя проект ни се обади на 00359877360060 .